Windowsoppdateringen som ordner feilen er en valgfri oppdatering, så du må hente den inn manuelt. Nå som oppdateringene er avinstallert fra systemet, må vi fortelle Windows Update at vi ikke skal installere disse på nytt i fremtiden. Når du har installert Windows 11-oppgraderingen, kan du gå tilbake til Windows 10 innen ti dager.

  • Du kan riktignok fjerne denne reklamen, men dette er ikke alle brukere klar over.
  • Deretter vil vi redigere innlegget slik at andre vil forstå det bedre.
  • Programmet støtter forresten også Windows XP, Windows 7 og Windows 8.1.

Det er forresten enkelt å angre på denne muligheten. Synes du ikke Classic Shell likevel er et kjekt program kan du på en enkelt måte avinstallere programmet , og du får da tilbake startmenyen slik den var før installasjon av Classic Shell. Mange nyere laptoper har en slik innebygget, og det gjelder også en del hovedkort for stasjonære PC-er. I tillegg finnes det også programvarebaserte teknologier som gjør samme nytten, og på AMD-plattformer kalles denne fTDM, mens den på Intel-PC-er vil hete PTT eller IPT. Denne funksjonen er ikke alltid aktivert som standard, og det betyr at du eventuelt må inn i PC-ens UEFI-innstillinger og aktivere den. Sjekk eventuelt i PC-en eller hovedkortets brukermanual for å få hjelp med å aktivere dette på din PC.

Dette Er Lesernes Beste Windows 10

Her har vi hentet oppdateringer med Windows Update Minitool. Din e-postadresse eksisterer ikke i vår database. Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen. Uferdig, uimponerende og et skall av det Battlefield-serien vanligvis er god på.

Oppgrader Gratis Til Windows 11 Når Den Rulles Ut!

Vi gir Last ned her deg oversikt over alle nyhetene og de praktiske mulighetene som ligger i Windows 10. Miljøgebyret er fastsatt i Avfallsforskriften. Formålet med den er å redusere de miljøproblemer elektriske og elektroniske produkter forårsaker når de ender som avfall (EE-avfall).

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse. Upheads har etablert seg som en av Norges fremste IT-leverandører. Upheads ble etablert i 1995 og leverer konsulenttjenester i kundens lokaler og sentraliserte driftstjenester. Vi kan også ordne utsettelse av utrullingen dersom din bedrift ikke ønsker oppdateringen nå. Som med alle oppdateringer Microsoft leverer gjennom Windows Update, vil ikke alle få tilbud om å laste ned fra samme dato. Utrullingen er en gradvis prosess som først er ventet å være ferdig i midten av 2022.

Alle kan prøve Windows 11 helt gratis, men man må ha en lisensnøkkel til Windows 8.1 eller Windows 10 for å kunne oppgradere til å bruke Windows 11 selv etter at betaversjonen er ferdig. Eventuelt finnes det også en uoffisiell metode der du bruker tjenesten UUP Dump til å laste ned nyeste versjon av Windows 11 fra Microsofts servere. Denne tjenesten er altså ikke assosiert med Microsoft, og du bruker den dermed på eget ansvar. I tillegg til å vise hvilke oppdateringer som er installerte, viser loggen også om installasjonen var vellykket eller mislykket, hvor viktig den er og dato da den ble installert.