For at du er helt med på hva vi snakker om så forteller vi deg litt om hva en driver er. Det kan nemlig være vanskelig å finne hode og hale i kompleks teknologi hvis man ikke beskeftiger seg med det til daglig. En driver er en liten programvarebit som forteller datamaskinens operativsystem og annen programvare hvordan man kan kommunisere med en bestemt maskinvare. Sammen med installasjonen av en skriver for nettopp å fortelle operativsystemet helt presist hvilke opplysninger maskinvaren, som i dette tilfellet er skriveren, skal motta. Lydkortdrivere forteller programvaren din, hvordan den skal omsette forskjellige data til lydsignaler for at kortet kan avgi lyd til et sett høyttalere. Det samme gjelder for et tastatur, en skjerm, skjermkort og annet.

  • Det finnes flere metoder for å avsløre produktnøkkelen til Windows 10.
  • Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper.
  • Med BankID kan du alltid gjøre rede for hvem du er.

Hvis du trenger mer hjelp om dette emnet kan du ta kontakt med oss på eller kommer innom kontoret vårt. IMC driveroppdatering I dag har AMD gitt ut egne drivere for Windows 8 Consumer Preview som ble gjort tilgjengelig på nettet i går. Hovedgrunnen til dette er fordi Windows 8 kommer med en oppdatert drivermodell, WDDM 1.2 . WDDM ble først introdusert med Windows Vista i 2006 for å kunne utnytte nye grafikkteknologier i Windows. Enhver form for å sikre seg som inkluderer XP høres mer enn dum ut. Annet enn ett litt trøblete UI så er operativsystemet perfekt. Jeg har så godt som aldri hatt noen problemer med Windows 8.

Oppdatere, Sikkerhetskopiere Og Gjenopprette Programvare

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. BrukData Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

skal jeg bruke driveroppdaterer

Og det vel og merke selv om de fleste av oss fortsatt venter i køen for å få lov til å laste ned oppgraderingen. Microsoft håper å nå en milliard Windows 10 maskiner innen to til tre år.

Vmware Horizon View Client Brukerveiledning For Nedlasting, Installasjon Og Pålogging For Fjerntilgang

De fleste slike programmer har et varsel som sier i fra når det er på tide å oppdatere og gjerne et område der man kan sjekke om det er behov for en oppdatering av programmet. Ved å alltid holde programmene oppdatert, sørger man for at programmet er oppdatert med de nyeste sikkerhetsinnstillingene fra utgiver.